Районният съд във Варна призна за виновен 47-годишен мъж  по

...
Районният съд във Варна призна за виновен 47-годишен мъж  по
Коментари Харесай

Варненският съд наказа подобаващо мъж, разбил игрален автомат

Районният съд във Варна призна за отговорен 47-годишен мъж  по повдигнато му обвиняване в незаконно разваляне на непозната движима движимост - закононарушение по член 216, алинея 1 от Наказателен кодекс. 

Деянието е осъществено вечерта на 5 октомври 2021 година в игрална зала във Варна. Докато играел на една от машините, подсъдимият почнал да губи парични суми и сърдит захвърлил със мощ стъклена чаша към игрален автомат на стойност за над 20 000 лв.. В резултат на удара са били счупени тъчскрийна, екрана и валидатора, като породените повреди са оценени общо за близо 1800 лв..

47-годишният  обвиняем е осъждан. Делото бе прегледано в процедура на съкратеното правосъдно разследване, с признание на виновността от подсъдимия и при съкращаване с 1/3 на избраното наказване.

Така за осъщественото незаконно разваляне на непозната движимост, съдът му наложи наказване от 4 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Подсъдимият бе наказан още да заплати обезщетение за претърпените от гражданския просител имуществени вреди вследствие на закононарушението, както и направените по делото разходи.

Присъдата предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР